In 1 iulie 2013 a inceput proiectul Atelier Diversis – Unitate de economie sociala

 

Proiectul Atelier Diversis – Unitate de economie sociala este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei, prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.
Valoarea cofinatarii : 93 690 CHF

Proiectul Atelier Diversis – Unitate de economie sociala a inceput in 1.07.2013 si isi propune să consolideze parteneriatele dintre Fundatia pentru Copii Abandonati (PECA) din Ghimbav, Brasov si cele doua organizatii elvetiene partenere, pentru a contribui la dezvoltatea organizatiei romane si a serviciilor inovative oferite persoanelor vulnerabile social.

Atelier Diversis este un atelier protejat de croitorie, in localitatea Ghimbav, judetul Brasov, cu o capacitate de maxim 8 angajati, persoane cu dizabilitati, nevoiase sau tineri iesiti din centrele de plasament. Se urmareste dezvoltare personala si cresterea calitatii vietii angajatilor.Toate veniturile din activitatile economice ale atelierului vor fi folosite de fundatie pentru dezvoltarea acestui proiect sau pentru celelate proiecte de ajutorare desfasurate.

Parteneri: Venein zur Unterstützung Verlassener Kinder in Romänien, Basel, Elvetia si Stiftung Wendepunkt , Muhen, Elvetia

Download Activities Schedule

ANUNT

Persoanele in cautarea unui loc de munca stabil, care fac parte din una din urmatoarele categorii:
persoana cu handicap,
tanar iesit din centrul de plasament sau
persoana nevoiasa (venit net lunar/membru de familie de maxim 355 lei),
pot suna pentru inscriere la 0740.757.109, 0741124473- Carmen Cristureanu- Manager de proiect, sau pot scrie la casaprichindel@gmail.com, pana la data de 30 august 2013 !

Share: