Tabara la Fundatia Tabaluga din Roades, iulie 2014

Experienta acesta a fost una de neiutat, atat pentru copii cat si pentru adulti si ne gandim de pe acum cum va fi anul viitor.

Casa parohiala restaurata drept cladire pentru recreere, bucataria spatioasa si dotata, camerele primitoare si curtea, amenajate in acest scop de Fundatia Tabaluga, înfiinţată de către Fundaţia Peter Maffay, au oferit un ambient placut.

De la inceput ne-am propus sa ne umplem timpul cu joaca. Pentru ca am avut multe zile cu timp frumos si am avut spatiu generos, am organizat diferite jocuri in aer liber, in care copiii s-au implicat activ. Jocurile la mesele de fotbal si ping-pong au fost nelipsite; aici s-au incins adevarate « competitii » intre diferite echipe de copii.

Atractia principala a taberei a fost insa lucrul cu animalele. Copiii au vorbit necontenit despre caii Heidi, Paula si ieduta Steluta, pe care ii duceau la pasune.
Punctul culminant al aventurii noastre la Roades a fost calatoria cu tractorul prin sat si prin padure. Mult suspans, bucurie si multe tipete !

In fiecare zi am fost in drumetie si ne-am bucurat de frumusetea dealurilor si padurilor din imprejurimi. Am cules ciuperci si am adunat lemne pentru foc. Am admirat arhitectura caselor sasesti din Roades si am vizitat cetetea din Rupea.

Multumim din inima pentru caldura cu care am fost primiti !

Share: